top of page
received_505497033592009.jpeg

Hejsa

Jeg er opvokset på en gård  i Thorsager, hvorfra min far , Leif Birkballe, driver Birkballe & Nicholaisen Landbrugsmaskiner ApS og min bonusmor Laila Rosendal Birkballe driver Lailas Køreskole. Mine søskende er Thomas Birkballe (salg af landbrugsmaskiner, spabade og studierejsearrangør), Michael Birkballe (delvis bosiddende i Mozambique), Michelle Birkballe (prof. musiker), Adam Birkballe, Maskinstationsejer og Emmely Birkballe , landbrugsmaskinmekaniker. Min mor hedder Merete Birkballe, tidligere Rønde Andersen. Så jeg er en stor del molbo - deraf nok min stædighed - og mit drive.

 

Jeg har boet i Nimtofte på en landejendom de sidste 30 år, hvorfra jeg har drevet min virksomhed. Jeg har endvidere opdrættet angus kødkvæg og drevet stutteri. Landbrug  er nu et afsluttet kapitel, da jeg vil have mere tid til MIG i fremtiden.

 

Jeg elsker naturen,  mine dyr,  min familie og mine venner .

Jeg tror på, at der er mere imellem himmel og jord.

  • Facebook
  • LinkedIn

Hvorfor selvstændig og hvorfor AssistanceEkspressen

Da jeg ikke kunne få mere ansvar i mit tidligere job på Teknologisk Institut, hvor jeg var sekretær, superbruger

og marketings-/arrangements ansvarlig - så måtte jeg finde på noget andet eller dø af kedsomhed.

 

Jeg elsker udfordringer og trives bedst med flere bolde i luften ad gangen - så det var nærliggende at springe ud som selvstændig - og her var en niche, som var perfekt til mig.

Dengang var det mindre kompliceret end idag  at udøve kontorarbejde. Opgaverne var mere ensartede - men eftersom jeg jo tilbød at lave både bogholderi og sekretær/skrive opgaver, så var der masser af alsidighed.

Idag er opgaverne mere komplekse. Ofte løser jeg akutte opgaver hvis folk er i klemme i systemet ved Gældsstyrelsen pga manglende indberetninger mv. Jeg har faste kunder  i en radius på 40 km fra Nimtofte - og mine kunders  virksomheder er vidt forskellige - ligeså mine opgaver.

 

Når mine venner / min datters venner ikke kan få job -  så hjælper jeg dem gladeligt, både mht afklaring af job og med ansøgning og CV. Når nogen skal have digtet en sang - ja så klarer jeg da også det.

 

Jeg har været formand for Nimtofte og Omegns Erhvervs Klub i en længere årrække, da jeg ønskede at sætte mit aftryk i mit lokalsamfund. Det har været spændende - og øretævernes holdeplads. Har arrangeret: Messer, byvandringer, bosætningsarbejder,  byfornyelsesarbejde, besøg hos områdets erhvervsdrivende, deltaget i diverse møder i Syddjurs ang. erhvervslivet, tilbudt iværksætterrådgivning. Jeg trak mig som formand i marts 2020.

Kontakt:

Jeg leder altid efter spændende opgaver og er altid klar på at udvide min bekendtskabskreds

Tlf. +45 4089 8076

bottom of page